SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Välkommen till Hammarby bordtennis. Vi är en av Sveriges största pingisklubbar med över 400 aktiva spelare, träningsgrupper på alla nivåer och aktiva tränare som gör sitt bästa för att alla ska utvecklas utifrån sin nivå.

Vill du också börja spela pingis? I dagsläget har vi kö till flera av våra träningsgrupper men här kan du skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vilka möjligheter som finns. 

 

 

Programmet är klart för sommaryran
2023-05-24 21:32

Nu är programmet klart för Bajens sommaryra 2-4 juni. Återigen blir det en fullbokad tävling, denna gång med 270 deltagare från 40 klubbar runt om i Sverige.

Hammarby går upp i tre serier
2023-04-16 13:04

Som vi redan berättat var Hammarby med i slutfajten av serierna med båda våra division 3-lag. Nu kan vi summera säsongens regionala serieresultat också, och det blev ett bra år, med många toppstrider och hela tre avancemang.

Hammarby Bordtennis bjuder in till Bajens Sommaryra
2023-04-06 23:23

3-4 juni arrangerar Hammarby Bordtennis den perfekta säsongsavslutningen i Liljeholmshallen - Bajens Sommaryra. Fokus ligger på barn och ungdomar, men vi har klasser för alla åldrar och alla nivåer. Missa inte vår fredagsdrive, familjedubbeln och handicapklassen, anmäl er nu!

Missa inte!
Bajen Sommaryra 3-4 juni