SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Välkommen till Hammarby bordtennis. Vi är en av Sveriges största pingisklubbar med över 400 aktiva spelare, träningsgrupper på alla nivåer och aktiva tränare som gör sitt bästa för att alla ska utvecklas utifrån sin nivå.

Vill du också börja spela pingis? Vi har allt ifrån pingisskolor, ungdomsgrupper, grupper på alla nivåer för vuxna, och pensionärsgrupper. I dagsläget har vi kö till flera av våra träningsgrupper men här kan du skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vilka möjligheter som finns. 

 

 

Lyckad Bajen Cup
2023-10-31 18:01

Bajen Cup har utvecklats till en verklig hösttradition. I år tävlade 270 spelare från 25 klubbar i elva klasser. Och det blev dessutom flera Hammarbysegrar.

Hammarby kvar i serieledning
2023-10-24

När andra sammandraget i serien avgjordes kunde Hammarby Bordtennis befästa sin serieledning efter segrar mot Spårvägen och Tullinge.

Nu startar seriespelet på allvar
2023-10-10 23:15

De nationella serierna startade för några veckor sedan. Nu är det dags för regionserierna, där Hammarby Bordtennis den här säsongen har tre helt nya lag.

Missa inte!

Börja lira pingis