SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Välkommen till Hammarby bordtennis. Vi är en av Sveriges största pingisklubbar med över 400 aktiva spelare, träningsgrupper på alla nivåer och aktiva tränare som gör sitt bästa för att alla ska utvecklas utifrån sin nivå.

Vill du också börja spela pingis? I dagsläget har vi kö till flera av våra träningsgrupper men här kan du skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vilka möjligheter som finns. 

 

 

Jämnt i toppen när division 3 avgjordes
2023-03-18 17:28

När det nationella seriespelet avslutades hade Hammarby inte marginalerna på sin sida, men vi kan ändå summera en fin säsong i toppen av våra två division 3-serier.

Fullbokat i tätt Hammarby Open
2023-02-20 22:58

En fullspäckad helg i Brännkyrkahallen är över. Hammarby Open blev i stort sett fullbokat i alla klasser, och vi fick också storfrämmande från Söderhamn i herrklassen.

Stor tävlingshelg för Bajen
2023-02-13 18:13

I helgen hade vi en smått fantastisk tävlingshelg med mängder av aktiva ungdomar ute i hallarna! Två spelare var i Eslöv för Sweden tour, 40 spelare åkte till Tyresö för Februariduellen, och 23 deltog i STIGA-talangen.

Missa inte!
Bajen Sommaryra 3-4 juni