SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Välkommen till Hammarby bordtennis. Vi är en av Sveriges största pingisklubbar med över 400 aktiva spelare, träningsgrupper på alla nivåer och aktiva tränare som gör sitt bästa för att alla ska utvecklas utifrån sin nivå.

Vill du också börja spela pingis? I dagsläget har vi kö till flera av våra träningsgrupper men här kan du skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vilka möjligheter som finns. 

 

 

Bra matchhelg för division 3-lagen
2023-01-16 22:48

Båda våra division 3-lag har varit i farten i helgen. I den uppländska serien håller vi fortfarande fjärdeplatsen och i Stockholmsserien drar det ihop sig till en avgörande match mot Spårvägen om en kvalplats till division 2.

Hammarby Bordtennis bjuder in till Hammarby Open
2022-12-19 08:31

18-19 februari arrangerar Hammarby Bordtennis årets stora tävling, Hammarby Open, i Brännkyrkahallen. Vi välkomnar spelare på alla nivåer och i alla åldrar, från pojkar 10 upp till öppen herr- och damklass. Anmäl er nu!

Bra läge för Hammarby vid halvtid i serierna
2022-12-14 22:01
Vårt division 7-lag med spelare från UTV-grupperna gör succé.

Våra nio lag i senior- och veteranserierna har nu spelat sig igenom halva säsongen. En summering visar betydligt bättre resultat än förra året.

Missa inte!
Hammarby open 18-19 februari