SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Välkommen till Hammarby bordtennis. Vi är en av Sveriges största pingisklubbar med över 400 aktiva spelare, träningsgrupper på alla nivåer och aktiva tränare som gör sitt bästa för att alla ska utvecklas utifrån sin nivå.

Vill du också börja spela pingis? Vi har allt ifrån pingisskolor, ungdomsgrupper, grupper på alla nivåer för vuxna, och pensionärsgrupper. I dagsläget har vi kö till flera av våra träningsgrupper men här kan du skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vilka möjligheter som finns. 

 

 

Programmet klart inför Hammarby Open
2024-02-11 11:29

Allt är klart inför Hammarby open 17-18 februari. Spelare från 37 klubbar kommer från när och fjärran för att spela Hammarby Bordtennis största tävling. De flesta klasser är helt fullbokade.

Besök av en världsstjärna
2024-01-16 21:46

I slutet av hösten fick Hammarby Bordtennis finbesök. Då kom japanska Kasumi Ishikawa till Liljeholmshallen och var med på en av våra träningar med ett tv-team i släptåg.

Lovande säsong för Hammarby
2023-12-18 22:53

Halva säsongen har gått och våra lag har alltså kommit halvvägs in i seriespelet. A-laget är med i toppen av division 3, och flera av våra andra lag går överraskande bra i sina serier.

Missa inte!

Börja lira pingis