SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

 
Kalf & Hansen

 

Kalf & Hansens idé är nordisk ekologisk snabbmat. Som medlem i Hammarby Bordtennis får du tio procents rabatt på Kalf & Hansens restauranger, som ligger på Mariatorget 2 på Södermalm och Bolindersplan 3 på Kungsholmen (uppge att du är medlem för att få rabatten). Dessutom stödjer företaget Hammarby Bordtennis ungdomsidrott.

 

Kalf & Hansen, en presentation 

Kalf & Hansen finns på Mariatorget 2 på Södermalm och Bolindersplan 3 på Kungsholmen. Vi lagar vår idé på nordisk ekologisk snabbmat. Basen är närproducerat med 100 procent ekologiska råvaror. Mycket grönt, mindre protein och noll procent svinn är målet. Ni hittar köttbullar, fisk och vegetariska frikadeller på menyn med olika tillbehör, samt grytor, mackor och soppor, allt anpassat till vad säsongen erbjuder. All mat lagar vi själva och priset ni betalar ska vara lågt för den kvalitet vi erbjuder.

 

Vårt produktionskök finns på Bolindersplan, där vi också förbereder mat till våra cateringkunder samt till våra kunder för färdigmat, som förutom SJ numera också inkluderar Skeppsbrons Bageri, Blidösundsbolaget, HGM och Urban Deli för att nämna några.

 

För att kunna driva Kalf & Hansen på det sätt som vi vill så behöver vi en massa duktiga producenter och samarbetspartners. Så ett enormt stort tack till Åkerby Handelsträdgård, Sju Gårdar, Gårdsällskapet Per Rudins Koloni trädgård, Tångagård, Gamla Enskede Bryggeri, Odlarlaget, Stockholm Brewing, Knowledge Cotton. Tack för att ni finns och för ni precis som oss tror på ekologiskt.

 

Kalf & Hansen

100% ekologiskt

Närproducerat

Mera grönt, mindre kött

0% svinn

Ekologiska och hållbara val genom hela verksamheten

Länk till hemsidan: kalfochhansen.se