SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening
 
Hammarby Open

Hammarby open är vår tävling för spelare som kommit lite längre, även om den lockar många mindre erfarna spelare också. Här finns det klasser för både herrar och damer upp till öppen dam- och herrklass. Och självklart bjuder vi också in till ungdomsklasser för alla.

Hammarby Open 2024

Hammarby open är vår största tävling, som denna säsong arrangeras 17-18 februari i Brännkyrkahallen. Vi välkomnar spelare på alla nivåer och i alla åldrar, från pojkar 10 upp till öppen herr- och damklass. Detta har genom åren blivit en mycket populär tävling som brukar ha fullt startfält i de flesta klasser.

Under lördagen bjuder vi in till Flickor/Damer rankingklass, FP10, FP12, FP 13, FP15, DJ18, HJ18, H3, H2, Damer öppen och Herrar öppen. Under söndagen bjuder vi in till Flickor/Damer rankingklass, FP11, H7, H5 och en öppen divisionsklass där vi delar in alla efter rankingnivå.

 

INBJUDAN

PROGRAM

DELTAGARLISTA PER KLUBB

DELTAGARLISTOR PER KLASS OCH RESULTAT (ONDATA)

 

Tidigare tävlingar

Hammarby Open 2023

Se resultat på Ondata.

 

Hammarby Open 2022

Se resultat på Ondata.

 

Hammarby Open 2021

Inställt på grund av coronapandemin.

 

Hammarby Open 2020

Se resultat på Ondata.

 

Hammarby Open 2019

Se resultat på Ondata.

 

Hammarby Open 2018

Se resultat på Ondata.

 

Hammarby Open 2017

Se resultat på Ondata.

 

Hammarby Open 2016

Se resultat på Ondata.

 

Hammarby Open 2015

Se resultat på Ondata.