SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening
 
Vill du också bidra till en idrott för alla?

 

Bordtennis är en fantastisk idrott där utövare möts över generationsgränserna. Här spelar tjejer och killar ofta tillsammans och sporten är en av de stora paraidrotterna. Bordtennisen når alla!

 

Hammarby IF BTF är en av Sveriges allra största bordtennisklubbar med 450 aktiva medlemmar och en stor ungdomsverksamhet. Som en av Hammarbyalliansens 20 medlemsföreningar skapar vi också ett intresse bortom bordtennisens egna kretsar. Våra spelare tävlar både på lokal och regional nivå i Stockholmsområdet, och på nationell nivå runt om i hela landet. Vi arrangerar dessutom tre egna tävlingar, som varje år lockar mer än 700 spelare från ett fyrtiotal klubbar.

 

Som sponsor blir du en del av vår verksamhet och bidrar till att både barn, ungdomar, vuxna och pensionärer får ett socialt sammanhang och bättre möjligheter att utöva sin idrott.

 

Bli en del av Hammarbyfamiljen du också! Kontakta oss på marknad@hammarbybordtennis.se eller direkt på 073-5025784 (ej sms) för att diskutera samarbete med oss. Vi utvecklar ett skräddarstytt sponsorpaket tillsammans med ditt företag.