SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening
 
Våra läger

 

Hammarby IF BTF arrangerar en rad populära läger för våra medlemmar under skolloven varje år. Vårt mål är att arrangera sex läger per år; jullovsläger, sportlovsläger, påskläger, sommarläger efter skolavslutningarna, upptaktsläger inför säsongen i augusti och höstlovsläger. Lägren riktar sig till de barn och ungdomar som tränar med klubben.

 

Eftersom vi har mer än 300 barn och ungdomar i träning kan inte alla bjudas in till alla läger. Därför varierar inbjudningarna mellan olika läger, men alla ska i princip ha en chans att delta i åtminstone två läger per år. Inbjudan skickas ut per mejl inför loven till de spelare som bjuds in, innan den publiceras här på sidan. Om lägret inte blir fullt breddar vi inbjudan så att fler spelare får chansen att vara med.

 

 

Avslutningsläger 2023

Vi bjuder in våra barn och ungdomar till sommarlovsläger som avslutar säsongen, 12-15 juni och 19-22 juni i Farstahallen och Enskedehallen. Denna gång får våra pingisskolor och ungdomsgrupper chansen att delta. Som vanligt delar två grupper på en hall och får två träningspass med en ordentlig paus för lunch emellan.  Tag med lunchmatsäck. För att få lämna hallen och gå och köpa lunch måste man ha uttryckligt tillstånd från målsman - fyll i detta i anmälningsformuläret.

 

Avslutningsläger

Datum: 12-15 juni och 19-22 juni

Plats: Enskedehallen och Farstahallen

Deltagare: Pingisskola och ungdomsgrupper

 

Kostnad: 200 kronor per dag

 

Anmälan senast 1 juni via dessa formulär: 12-15 juni / 19-22 juni