SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening
 
Våra läger

 

Hammarby IF BTF arrangerar en rad populära läger för våra medlemmar under skolloven varje år. Vårt mål är att arrangera sex läger per år; jullovsläger, sportlovsläger, påskläger, sommarläger efter skolavslutningarna, upptaktsläger inför säsongen i augusti och höstlovsläger. Lägren riktar sig till de barn och ungdomar som tränar med klubben.

 

Eftersom vi har mer än 300 barn och ungdomar i träning kan inte alla bjudas in till alla läger. Därför varierar inbjudningarna mellan olika läger, men alla ska i princip ha en chans att delta i åtminstone två läger per år. Inbjudan skickas ut per mejl inför loven till de spelare som bjuds in, innan den publiceras här på sidan. Om lägret inte blir fullt breddar vi inbjudan så att fler spelare får chansen att vara med.

 

 

LÄGER 2023/2024 – datum och deltagare

 

Höstlovsläger: 30 oktober – 3 november, UTV, Ungdom elit och pingisskolor

 

Julläger: 2–5 januari, pingisskolor

 

Sportlovsläger: 26 februari – 1 mars, Ungdom elit, UTV och pingisskolor

 

Påsklovsläger: 2–5 april UTV och ungdomsgrupper

 

Avslutningsläger: 10–14 juni, UTV och Ungdom elit ––– 17–20 juni , pingisskolor och ungdomsgrupper

 

Uppstartsläger: 12–16 augusti, alla grupper.

 

 

Sportlovsläger

Vi bjuder in våra barn och ungdomar i pingisskolorna, UTV och Ungdom elit till sportlovsläger 26-29 februari i Enskedehallen och Liljeholmshallen. Som vanligt blir det två träningspass med en ordentlig paus för lunch emellan. Tag med lunchmatsäck. För att få lämna hallen och gå och köpa lunch måste man ha uttryckligt tillstånd från målsman - fyll i detta i anmälningsformuläret. Fakturering sker efter genomfört läger.

 

För pingisskolor 

Vi har som mål att ha två stycken grupper på plats i enskedehallen där grupper går om varandra. Varje grupp kommer köra två pass per dag där ett pass är 1 tim och 30 min långt.

Plats: Enskedehallen
Datum: 26-29/2
Tider: 09.00-15.00
Antal Platser: 12 per grupp.
Kostnad: 200 kr/dag

Anmälan: Senast 16/2

 

ANMÄL ER HÄR

 

 

För UTV/Ungdom elit
Plats: Liljeholmen.

Datum: 26-29/2

Kostnad: 150 kr/dag.
Antal platser: 30.

Anmälan: Senast 16/2

 

ANMÄL ER HÄR