SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

 
Våra läger

 

Hammarby IF BTF arrangerar en rad populära läger för våra medlemmar under skolloven varje år. Vårt mål är att arrangera sex läger per år; jullovsläger, sportlovsläger, påskläger, sommarläger efter skolavslutningarna, upptaktsläger inför säsongen i augusti och höstlovsläger. Lägren riktar sig till de barn och ungdomar som tränar med klubben.

 

Eftersom vi har mer än 300 barn och ungdomar i träning kan inte alla bjudas in till alla läger. Därför varierar inbjudningarna mellan olika läger, men alla ska i princip ha en chans att delta i åtminstone två läger per år. Inbjudan skickas ut per mejl inför loven till de spelare som bjuds in, innan den publiceras här på sidan. Om lägret inte blir fullt breddar vi inbjudan så att fler spelare får chansen att vara med.

 

 

LÄGER 2023/2024 – datum och deltagare

 

Höstlovsläger: 30 oktober – 3 november, UTV, Ungdom elit och pingisskolor

 

Julläger: 2–5 januari, pingisskolor

 

Sportlovsläger: 26 februari – 1 mars, Ungdom elit, UTV och pingisskolor

 

Påsklovsläger: 2–5 april UTV och ungdomsgrupper

 

Avslutningsläger: 17–20 juni, UTV och Ungdom elit ––– 17–20 juni , pingisskolor och ungdomsgrupper

 

Uppstartsläger: 12–16 augusti, alla grupper.

 

 

Avslutningsläger sommar 2024

Vi bjuder in våra barn och ungdomar till sommarlovsläger som avslutar säsongen,17-20 juni i Liljeholmshallen. Denna gång får både våra pingisskolor, ungdomsgrupper, UTV och Ungdom elit chansen att delta. Tag med lunchmatsäck. För att få lämna hallen och gå och köpa lunch måste man ha uttryckligt tillstånd från målsman - fyll i detta i anmälningsformuläret.

 

 

Avslutningsläger UTV & Ungdom elit

Plats: Liljeholmshallen
Datum: 17-20/6
Tid: 09.00-15.00
Antal platser: 30 st.
Anmälan: senast 24/5
Kostnad: 200kr/dag
 
 

 

Avslutningsläger Pingisskolor & Ungdomsgrupper

Varje lägerdag består av två träningspass där varje pass är 1 timme och 30 min. Två grupper går om varandra (ena gruppen börjar 9.00, andra börjar 10.30), därav den något långa lunchen på 1 tim 30 min. Ledare ansvarar för barnen även under lunchen.

Plats: Enskedehallen

Datum: 17-20/6

Tid: 09.00-15.00

Anmälan: Senast 24/5
Kostnad: 150kr/dag
Antal platser: 24 st (12 per grupp)

ANMÄL ER HÄR