SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

 
Hammarby Bordtennis samarbetar med Yasaka

 

Sedan 2019 sponsras Hammarby Bordtennis av Yasaka (via Wood House som också har varumärkena Donic och Nittaku). Samarbetet innebär bland annat att Yasaka förser oss med bollar, kläder till tränare, stommar, gummin och kläder till utvalda spelare, förutom material till föreningens verksamhet i stort.

 

Yasaka har sitt högkvarter i Tokyo och sin fabrik för stommar i Tranås. Företaget grundades redan på 40-talet och blev snabbt ett av de världsledande varumärkena inom bordtennisen. På senare år har ett av Yasakas stora affischnamn varit Sveriges egen Mattias Falck, som förutom VM-guldet i dubbel 2021 också tog ett VM-silver i singel 2019.

 

Våra medlemmar får 20 procents rabatt vid köp hos återförsäljaren TTEX på produkter från Yasaka, Donic och Nittaku. Skriv bara "Medlem i Hammarby Bordtennis" i kommentarsfältet när du ska godkänna varukorgen för ditt köp så får du rabatten. (Rabatten gäller inte på de flesta stommar och gummin, då TTEX redan ligger lägre än ordinarie pris med rabatt på de produkterna. Fråga vid beställning om det råder några oklarheter kring detta.)

 

Här hittar du våra rekommendationer för spelare som vill köpa sitt första racket, eller ta nästa steg med ett racket för tävling.

 

Du hittar allt du behöver i TTEX webbutik.