SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening
 
Bajen cup Höst

Bajen cup Höst är främst tänkt att passa för yngre och något mer oerfarna spelare. Här har många barn och ungdomar gjort sin första tävling, men även spelare som kommit lite längre är välkomna att delta. Vi brukar också erbjuda rankingklasser, dit spelare av alla erfarenhetsgrader och åldrar anmäler sig.

 

Tävlingen brukar ha mer än 250 deltagare från ett trettiotal klubbar. Under en helg spelas 800-900 matcher i drygt 15 klasser. Bajen cup Höst spelas i Liljeholmshallen.

 

 

Bajen cup höst 2023

Hammarby Bordtennis bjuder in till vår populära hösttävling Bajen cup i Liljeholmshallen, en tävling inriktad på barn och ungdomar, men med plats för både seniorer och mer erfarna lirare.

 

Under lördagen spelar vi P/F 9 upp till P/F 14 och flickor 10-15. Där spelar vi b-slutspel i både P/F 9 och P/F 10. Under söndagen blir det en öppen rankingklass, där vi delar in spelarna i divisioner, på förmiddagen, och H7, H5 och H3 på eftermiddagen.

 

Bajen cup spelas 28-29 oktober och sista anmälan är 13 oktober (men tänk på att man anmäler sig via sin klubb, som kan ha ett tidigare datum för anmälan). 

 

Lär mer om tävlingen här: INBJUDAN

 

Hammarbymedlemmar anmäler sig här: ANMÄLAN SENAST 6/10

Resultat från Bajen Cup Höst 2022

Ett stort tack till alla deltagare för ett fint Bajen cup Höst 2022!