SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Stor tävlingshelg för Bajen
2023-02-13 18:13

I helgen hade vi en smått fantastisk tävlingshelg med mängder av aktiva ungdomar ute i hallarna! Två spelare var i Eslöv för Sweden tour, 40 spelare åkte till Tyresö för Februariduellen, och 23 deltog i STIGA-talangen.

Det var länge sedan vi såg en så lyckad tävlingshelg för Hammarby Bordtennis som denna. Vi fanns representerade på tre tävlingar med mängder av spelare.

 

Henry och Lo begav sig på egen hand ner till Sweden tour i Eslöv. Dit kom de flesta av Sveriges bästa spelare, så det var som vanligt tuffa matcher. Det blev till slut ett antal slutspelsplatser, flera poolvinster och en åttondelsfinal att ta med hem i bagaget. Det finns mycket att lära sig av dessa tävlingar och flera matcher gav verkligen mersmak.

 

I Stockholms bordtennisförbunds egen tävling STIGA-talangen slog vi någon sorts Hammarbyrekord med 23 deltagare, varav många som gjorde sin allra första tävling. Sammanlagt har vi nu 15 spelare med i finalhelgen 12-13 mars.

 

I Tyresö BTK:s tävling Februariduellen hade vi sedan hela 40 spelare anmälda i en mängd olika klasser, från de yngsta i Pojkar 8 och upp till Pojkar 15 svår. Det blev massor av bra och jämna matcher och en lång rad pallplatser, bland annat för Simon, Tor, Harald, Ture, Adriaan, Joachim och Viggo!

 

Det här tar vi verkligen med oss inför framtiden, då vi vill se fler grönvita spelare fylla hallarna runt om i Sverige. Vi hoppas att alla ni som tävlat för första gången blev sugna på att spela mer. Detta bådar väldigt gott!


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09