SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Hammarby tillbaka i division 2
2024-03-16 22:09

Efter två års frånvaro är Hammarby Bordtennis tillbaka i division 2 efter att resultaten gått vår väg i sista omgången av en makalöst jämn serie.

Säsongen 2021/2022 ramlade Hammarby Bordtennis ur division 2 och under två säsonger har vi jagat ett nytt kontrakt. Denna säsong hade vi tre lag i division 3 och två av dem har haft tätkänning under hela serien.

 

Div 3 ÖSNÖ blev en otroligt jämn serie och inför sista omgången låt Hammarby en poäng efter serieledande Järfälla, och när de hade svårt att få ihop lag såg det bra ut för oss. Våra spelare gjorde sin del och slog Österåker med 8-0 och Sundbyberg med 8-2. Till slut blev segermarginalen i serien tre poäng och avancemanget till division 2 är klart. Under säsongen har Isak, Lasse, Mattias, Pelle, Viktor, Lo, Michael, Filip, Rickard, Elias och Emil varit med och bidragit till seriesegern.

 

Samtidigt spelade vårt lag i div 3 ÖSNV en direkt avgörande match om seriesegern mot Västers. De fick möta ett starkt Motalalag, och förlorade med 8-4. Men efter en stark säsong räckte det ändå till att säkra en kvalplats för uppflyttning. Kvalet avgörs i april.


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09