SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Hammarby kvar i serieledning
2023-10-24

När andra sammandraget i serien avgjordes kunde Hammarby Bordtennis befästa sin serieledning efter segrar mot Spårvägen och Tullinge.

Inledningen av seriespelet har sett stabilt ut för Hammarby Bordtennis a-lag. Efter fyra matcher är man obesegrade med en matchkvot på 32-7, och föreningen kan börja drömma om division 2 igen.

 

I det senaste seriesammandraget stod först Spårvägen för motståndet. Här var Hammarby tröga i starten och ställningen var 4-4 efter de inledande singelmatcherna. Men efter dubbla dubbelvinster och en övertygande singelmatch av Marko, kunde Tobias sedan spela hem matchen till 8-4 efter att ha slagit Hammarbybekantingen Viktor i skilje.

 

Mot Tullinge blev det sedan aldrig spännande, utan Hammarby kunde vinna med 8-0 efter stabilt spel av samtliga i laget. Tobias gick 5-0 i sina matcher och Magnus gjorde sina första matcher för säsongen och gick 2-0.

 

Samma helg spelade Hammarbys lag i div 3 NSSÖ. De har det fortsatt tufft, och kunde räkna in två förluster. Matchen mot topplaget Vassunda var inte mycket att säga om (2-8), men mot Sunnersta blev det en förlust med mersmak, då det stod 6-6 med två singelmatcher kvar att spela. Där var dock Sunnersta starkare och kunde vinna med 8-6 efter en femsetare och en fyrasetare. I laget var Christian helgens ankare med 4-1 i matchkvot.


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09