SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Nu startar seriespelet på allvar
2023-10-10 23:15

De nationella serierna startade för några veckor sedan. Nu är det dags för regionserierna, där Hammarby Bordtennis den här säsongen har tre helt nya lag.

Det nationella seriespelet består av pingisligan ner till division 3. Hammarby Bordtennis har den här säsongen tre lag i trean, efter en lyckad säsong förra året, där egentligen bara ett avancemang till division 2 saknades.

 

I de nationella serierna inleddes säsongen redan för flera veckor sedan, men nu är det dags att dra igång de regionala serierna, från division 4 ner till sjuan. Nytt för den här säsongen är att Hammarby har tre helt nya lag i seriespelet, som nu tar plats i Division 7 Södra A, Södra B och Norra B.

 

Ett av de nya lagen utgörs av ungdomsspelare från den ena UTV-träningsgruppen. Den andra UTV-gruppen började spela i serien redan förra säsongen och återfinns i division 6 i år.

 

De två andra nya lagen består av spelare från klubbens motionsgrupper, med plats både för helt nya tävlingsspelare och mer erfarna. Laget i Division 7 Norra B har redan inlett säsongen med mersmak, trots att det blev förlust borta mot Österåker med 8-3. Här finns mycket att lära, inte minst när man möter unga, välutbildade spelare.

 

Hammarby har också ett lag i femman och ett lag i fyran. Det senare består till stor del av samma unga spelare som tog laget upp från division fem förra säsongen, men nu med flera äldre spelare i laget.

 

Sammanlagt har alltså Hammarby Bordtennis nio lag i seniorserierna. Dessutom spelar klubben numera i veteranseriens division 1, och har både lag i tvåan och trean.

 

Den som vill ha koll på hur det går i serierna kan gå till den här sidan, där alla spelare och länkar finns.


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09