SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Stark premiärhelg i division 3
2023-09-26

När det nationella seriespelet inleddes i helgen kunde Hammarby Bordtennis ställa upp med tre lag i division 3. Och det blev en premiäromgång med mersmak.

Förra årets seriespel bjöd på ett antal starka Hammarbyinsatser och uppflyttning i flera serier. Våra två lag i division 3 var länge med i toppstriden, men misslyckades med att gå upp i tvåan. Å andra sidan fick division 4-laget en plats i trean och vårt division 5-lag gick upp i fyran. Vi har med andra ord bra förutsättningar för en spännande säsong.

 

I helgen inleddes division 3 och Hammarby visade redan från start att vi vill vara med och slåss om uppflyttning i år. I division 3 ÖSNV gjorde spelarna en stark insats med 8-3 mot Norrtull, och 8-0 mot Arboga. Marko, Tobias, Daniel och Hossein gick obesegrade genom singelspelet, ett tecken på att vi har ett jämnt och slagkraftigt lag i den här serien.

 

Vårt lag i division 3 ÖSNÖ ville inte vara sämre, utan tog tre övertygande segrar mot Stocksund, Boo och Täby. Bara Järfälla, med en mycket stark uppställning i år, kunde slå Hammarby den här helgen. Lo och Michael gick lite extra bra med en matchkvot på 8-2 och 4-0. 

 

Även division 3 NSSÖ hade seriepremiär, och här mötte Hammarbylaget tufft motstånd i Köping och Uppsala, vilket gav två 8-2-förluster. Christian hade ändå en bra dag med två vinster och ingen förlust.

 

Än har inte serierna riktigt fått sin struktur, men vi hänger med bra inför fortsättningen. Nästa matchhelg blir 14-15 oktober och då får vi ytterligare svar på om Hammarby kan utmana om uppflyttning till division 2.

 

Länk till tabell och resultat för division 3 ÖSNV

Länk till tabell och resultat för division 3 ÖSNÖ

Länk till tabell och resultat för division 3 NSSÖ


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09