SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Hammarby Bordtennis bjuder in till Bajens Sommaryra
2023-04-06 23:23

3-4 juni arrangerar Hammarby Bordtennis den perfekta säsongsavslutningen i Liljeholmshallen - Bajens Sommaryra. Fokus ligger på barn och ungdomar, men vi har klasser för alla åldrar och alla nivåer. Missa inte vår fredagsdrive, familjedubbeln och handicapklassen, anmäl er nu!

Efter att Hammarby Open blev helt fullbokat har vi ansträngt oss för att göra Bajens Sommaryra till den perfekta avslutningen på säsongen!

 

På fredag kväll arrangerar vi en drive, dit man alltså kommer och anmäler sig på plats och sedan delas in efter ranking i flera divisioner.

 

Under lördagen spelar Flickor 10-15, PF9, PF10, PF11, PF12, PF13 och PF14. Framåt kvällen öppnar vi för alla föräldrar att spela med sina barn i föräldradubbel max 12 år och max 15 år. Vi spelar också en handicapklass där vi alltså jämnar ut nivåerna efter ranking, för att skapa en rolig tävling.

 

Under söndagen blir det först storpooler där spelarna delas in efter ranking i pooler där alla möter alla. På eftermiddagen blir det öppna divisionsklasser om 16 spelare med a- och b-slutspel. Hit är alltså alla åldrar och alla nivåer välkomna.
 

LÄS FULLSTÄNDIG INBJUDAN HÄR.

 

Hammarbyspelare anmäler sig senast 12 maj genom klubbens eget formulär. Övriga spelare anmäler sig via sin egen klubb så fort de öppnar sin anmälan. Var ute i god tid, det finns risk för att klasserna blir fulla!


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09