SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Fullbokat i tätt Hammarby Open
2023-02-20 22:58

En fullspäckad helg i Brännkyrkahallen är över. Hammarby Open blev i stort sett fullbokat i alla klasser, och vi fick också storfrämmande från Söderhamn i herrklassen.

När Hammarby Open gick av stapeln var det många som inte ens fick chansen att spela. Vi slog rekord i antalet anmälningar och blev dessvärre tvungna att tacka nej till många. Det blev ändå en fin tävling med god nivå på klasserna.

 

I damernas öppna klass vann Sara Haglund från Norrtull på lördagen och Juni Kinell från Upplands Väsby på söndagen, med vår Hammarbybekanta Anna Berg, som spelar för IFAH, som tvåa båda dagarna. I herrklassen fick vi besök av Söderhamns Jonatan McDonald med Tysklandsmeriter, som också kunde vinna mot Spårvägens Edward Wesshagen i finalen.

 

För Hammarby själva blev det en lyckad tävling på många sätt. Lördagen blev resultatmässigt lite trevande, men Mattias och Pelle knep silver och brons i H2, Linus kom trea i H3, Lo kom trea i P15 och Otto kom trea i P12.

 

Söndagen däremot blev en stor Bajenfest. Lo vann P14. Tibor kom trea i H7, tillsammans med sin tränare Isak, som fick ge sig i semifinalen mot en annan av sina adepter, Leo, som till slut vann hela klassen. Leo vann sedan H6 också, där han besegrade sin träningskompis Joachim i finalen. Och så var det H3 där Hammarby fyllde hela pallen med Alexander, Johan, Linus och Pontus i ordning.

 

Men framför allt blev det här ett fint arrangemang med gott stöd av föräldrar och andra frivilliga som kom och stod i caféet och hjälpte till som domare och tävlingsledare. Vi hade nästan 70 spelare anmälda, precis som det ska vara i en hemmatävling, varav ett tiotal yngre spelare som tävlade för första gången. Nu tar vi ny sats mot Bajens Sommaryra i början av juni, där vi också hoppas på stor uppslutning!

 

Se de fullständiga resultaten på Ondata.


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09