SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

 
Bajens sommaryra 31 maj-2 juni 2024

Bajens sommaryra är tänkt som den perfekta avslutningen på säsongen, med fokus på barn och ungdomar, men med plats för både föräldrar och seniorer. Fredag 31 maj spelar vi Bajens sommardrive i Liljeholmshallen. Som vanligt är det bara att komma till hallen senast 17.00 och anmäla sig. Matcherna kommer att spelas i bäst av tre set och alla delas in efter ranking för att få så lagom motstånd som möjligt.

 

Till helgens tävling har 300 spelare från 41 klubbar anmält sig. Vi har finska deltagare från både Tip-70 och MBF, och vi har norrländskt besök från Umeå. Våra sydligaste deltagare kommer från Jönköping i år.

 

Under lördagen lämnar vi plats åt barn- och ungdomsklasser med P/F 10, P/F 12 och P/F 14 på förmiddagen, samt P/F 9, PF 11 och P/F 13 under eftermiddagen. Klockan 17 kommer dagens höjdpunkt då familjedubbeln avgörs. Söndagen är sedan vikt åt storpooler och divisionsklasser där vi har både ungdomar och vuxna bland deltagarna.

 

Hammarby Bordtennis önskar alla välkomna till Bajens Sommaryra!

 

INBJUDAN
PROGRAM
DELTAGARLISTOR OCH RESULTAT VIA ONDATA

 

Tidigare tävlingar

Bajens Sommaryra 2023

Se resultat på Ondata

 

Bajens Sommardrive 2023

Resultat klass A

Resultat klass B

 

Bajen cup Vår 2022

Se resultat på Ondata