SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Välkommen till Hammarby bordtennis. Vi är en av Sveriges största pingisklubbar med över 400 aktiva spelare, träningsgrupper på alla nivåer och aktiva tränare som gör sitt bästa för att alla ska utvecklas utifrån sin nivå.

Vill du också börja spela pingis? Vi har allt ifrån pingisskolor, ungdomsgrupper, grupper på alla nivåer för vuxna, och pensionärsgrupper. I dagsläget har vi kö till flera av våra träningsgrupper men här kan du skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vilka möjligheter som finns. 

 

 

Hammarby får två lag i division två
2024-05-26 19:18

Hammarby gick upp i division två, missade kvalet och åkte ur med våra tre division tre-lag.  Nu är säsongen snart över och Svenska bordtennisförbundet har fördelat lagen i serierna. Vi fick både en extra plats i tvåan och en i trean. 

Här är programmet till Bajens sommaryra
2024-05-18 19:41

Programmet för Bajens sommaryra 31 maj-2 juni är klart. Tyvärr utgår flickor/dam-klassen på grund av för få anmälningar, men i övrigt är tävlingen fullbokad igen. Och missa inte att vi spelar b-slutspel i nästa alla klasser!

Vi bjuder in till klubbmästerskap
2024-04-25 20:46

Nu är det dags för klubbmästerskap igen. 25-26 maj bjuder vi in till två dagar i Hammarbys och bordtennisens tecken. Träffa spelare från andra träningsgrupper, ställ frågor till tränare och styrelse, och handla klubbkläder!

Missa inte!

Börja lira pingis