SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

 
Alla kan börja spela bordtennis!

 

Bordtennis för alla

Bordtennis är en fantastisk idrott som passar hela livet, både tjejer och killar och dessutom är en populär parasport. Hammarby IF BTF är en av Sveriges största bordtennisklubbar med över 400 aktiva medlemmar och en vision om att att alla människor, oavsett ålder och förutsättningar, ska få möjlighet att utvecklas både som personer och pingisspelare. I Hammarby IF BTF spelar man för att ha skoj eller för att vilja bli bäst i världen. Vi tränar i fyra hallar i Stockholm: Liljeholmshallen, Farstahallen, Kärrtorpshallen och Enskedehallen vid Gullmarsplan.

 

 

Pingisskolorna

Hammarbys populära pingisskolor fortsätter att introducera och lära ut grunderna till vår fantastiska sport. Vi har mer än 20 pingisskolor igång i våra fyra hallar. Vår ambition med pingisskolan är i första hand att barn och ungdomar ska ha roligt tillsammans. Vi är övertygade om att det är bästa vägen till att lära sig grunderna i bordtennis. Efter två terminer brukar grunderna sitta, och vi rekommenderar då att man tar steget över till våra fortsättningsgrupper för lite mer avancerad träning. Föräldrar som vill veta mer kan läsa här om vad det innebär att träna som barn i Hammarby IF BTF.

 

Ungdomar

Efter att man tagit steget över till våra ungdomsgrupper börjar den lite mer avancerade träningen. Nu kan det vara dags att börja tävla om man vill och vi hjälper er att hitta tävlingar där man, oavsett nivå, kan känna sig hemma. För de som vill finns det en pingisskola speciellt för tjejer. Vi rekommenderar också våra ungdomsspelare att spela seriespel i S:t Erikscupen, en perfekt blandning av lagspel och individuella matcher.

 

Pensionärsgruppen

Våra nyaste träningsgrupper är pensionärsgrupperna, som samlas dagtid tisdag eller torsdag i Enskedehallen. Här samsas socialt umgänge med viljan att hålla igång och att lära sig mer. Både nybörjare och mer erfarna spelare ingår i gruppen.

 

Seniorer

Om du spelat tidigare har vi alla möjligheter att hitta en träningsgrupp med rätt nivå för dig. Är nybörjare så har vi två härliga instegsgrupper där du kommer få lära dig grunderna. I perioder har vi kö och då kontaktar vi dig när vi hittar en plats i lämplig grupp. För den som har kommit lite längre i sitt spel och vill börja tävla har vi lag på alla nivåer i Stockholms distriktsserier och även upp i det nationella seriesystemet.


Tränartätt

Våra tränare är välutbildade och är, eller har varit, aktiva spelare som nu brinner för att lära upp nästa generation bordtennisspelare. I Hammarby Bordtennis leds alla träningsgrupper av tränare, från pingisskolor och ungdomsgrupper till instegsgrupper för seniorer, pensionärsgruppen och våra hårdast satsande ungdomar och vuxna. Hos oss ska det finnas plats för alla att utvecklas!

 

Visiting players are welcome!

Are you a foreign table tennis player in Stockholm during a longer period of work or a visit for other reasons? Keep up with your game and join Hammarby table tennis club while you are here. We have educated leaders for all ages on all levels.