SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Välkommen till vår nya hemsida!
2022-12-04 13:00

Hammarby Bordtennis byter digital plattform och presenterar också en ny hemsida, som vi hoppas ska bli ett lyft för alla besökare, både medlemmar och andra nyfikna.

Sedan det blev klart att Riksidrottsförbundets digitala plattform IdrottOnline  stängs ner, har många svenska idrottsföreningar fått hitta nya lösningar för sina hemsidor. I Hammarby Bordtennis har vi valt ett system där vi kombinera vårt medlemsregister och vår fakturering med en ny plattform för vår hemsida.

 

Nu är vi redo att sjösätta projektet och välkommna er till den nya sajten. Vårt mål har varit att göra hemsidan till en resurs för våra medlemmar och föräldrar i föreningen, men vi vill också nå nya medlemmar och presentera viktig information för spelare från andra klubbar, sponsorer och inte minst nyfikna hammarbyare som vill veta hur det går för deras klubb i bordtennis.

 

Det nya medlemsregistret med faktureringssystem har ni redan använt ett tag, hemsidan lanseras nu, och parallellt med det arbetet har vi nya planer för nyheter och sociala medier. Följ oss gärna på Instagram så ska vi göra vårt bästa för att hålla er uppdaterade på vad som händer inom Hammarby Bordtennis.

 

Vi hoppas att ni ska bli nöjda och ser fram emot era kommentarer. Vad vill du kunna hitta här på hemsidan? Vill du själv engagera dig för att göra Hammarby Bordtennis till en bättre klubb? Hör av er till oss i styrelsen!


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09