SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF
Bordtennisförening

Här är programmet till Bajens sommaryra
2024-05-18 19:41

Programmet för Bajens sommaryra 31 maj-2 juni är klart. Tyvärr utgår flickor/dam-klassen på grund av för få anmälningar, men i övrigt är tävlingen fullbokad igen. Och missa inte att vi spelar b-slutspel i nästa alla klasser!

Nu presenterar vi programmet för Bajens sommaryra, den perfekta säsongsavslutningen för alla, kanske speciellt för de lite yngre spelarna. Fredag 31 maj spelar vi Bajens sommardrive i Liljeholmshallen. Som vanligt är det bara att komma till hallen senast 17.00 och anmäla sig. Matcherna kommer att spelas i bäst av tre set och alla delas in efter ranking för att få så lagom motstånd som möjligt.

 

Till helgens tävling har 300 spelare från 41 klubbar anmält sig. Vi har finska deltagare från både Tip-70 och MBF, och vi har norrländskt besök från Umeå. Våra sydligaste deltagare kommer från Jönköping i år.

 

Under lördagen lämnar vi plats åt barn- och ungdomsklasser med P/F 10, P/F 12 och P/F 14 på förmiddagen, samt P/F 9, PF 11 och P/F 13 under eftermiddagen. Klockan 17 kommer dagens höjdpunkt då familjedubbeln avgörs. Söndagen är sedan vikt åt storpooler och divisionsklasser där vi har både ungdomar och vuxna bland deltagarna. Missa inte b-slutspelen, ni är inte utslagna för att det inte gick så bra i poolspelet.

 

Hammarby Bordtennis önskar alla välkomna till Bajens Sommaryra!


PROGRAM
DELTAGARLISTOR OCH RESULTAT VIA ONDATA


Nyhetsarkiv
Lyckad Bajen Cup2023-10-31 18:01
Full fart på Bajen Cup2022-10-31 18:09