Hoppa till sidans innehåll

Kalf & Hansen


Föreningen har kommit överens om ett sponsorpaket med företaget Kalf & Hansen med restaurang på Mariatorget och verksamhet vid Bolindersplan på Kungsholmen. Sponsorpaketet innehåller följande:

  • Kalf & Hansen betalar för reklam på föreningens hemsida.
  • Föreningen ordnar en tvåtimmars pingispersonalaktivitet för företaget.
  • Kalf & Hansens logga trycks på de tröjor som föreningen delar ut till deltagarna i pingisskolorna.
  • Föreningens medlemmar får 10 procents rabatt på Kalf & Hansens restauranger. Uppge bara att du är medlem i Hammarby Bordtennis så får du rabatt.

Kalf & Hansen, en presentation 

Kalf & Hansen finns på Mariatorget 2 på Södermalm och Bolindersplan 3 på Kungsholmen. Vi lagar vår ide på Nordisk ekologisk snabbmat. Närproducerat och 100% ekologiska råvaror är basen. Mycket grönt, mindre protein och 0% svinn är målet.

Ni hittar köttbullar, fisk och vegetariska frikadeller på menyn med olika tillbehör. Samt grytor, mackor och soppor.  Allt anpassat till vad säsongen erbjuder.

All mat lagar vi själva och priset ni betalar ska vara lågt för den kvalitet vi erbjuder.

Vårt produktionskök finns på Bolindersplan, dar vi också förbereder mat till våra cateringkunder samt till våra kunder för färdigmat, som förutom SJ numera också inkluderar Skeppsbrons Bageri, Blidösundsbolaget, HGM och Urban Deli för att nämna några.

För att kunna driva Kalf & Hansen på det sätt som vi vill så behöver vi en massa duktiga producenter och samarbetspartners. Så ett enormt stort tack till Åkerby Handelsträdgård, Sju Gårdar, Gårdsällskapet Per Rudins Koloni trädgård, Tångagård, Gamla Enskede Bryggeri, Odlarlaget, Stockholm Brewing, Knowledge Cotton. Tack för att ni finns och för ni precis som oss tror på ekologiskt.

Sist, men absolut inte minst, behöver vi er gäster. Utan er, inget Kalf & Hansen. Så vi hoppas innerligt att ni, som vi, gillar det vi gör och står för. Vi behöver er.

imagem4x2.png

Kalf & Hansen

100% ekologiskt

Närproducerat

Mera grönt, mindre kött

0% Svinn

Ekologiska och hållbara val genom hela verksamheten

Länk till hemsidan: kalfochhansen.se

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 24 FEB 2021 09:53 Skribent: Nicholas Weston
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info