Hoppa till sidans innehåll

Hammarbys visioner


Övergripande vision

Hammarby IF BTF:s vision är att vara en bred och samlande kraft som på ett seriöst, lustfullt och jämställt sätt verkar för att människor i alla åldrar och med olika förutsättningar har tillgång till att låta sig inspireras av och engagera sig för bordtennis i Stockholm.

Jämställdhet

Vision: I Hammarby IF BTF ska möjligheten för att spela bordtennis vara lika mellan könen. Hammarby IF BTF ska särskilt verka för att öka andelen flickor och kvinnor i klubben genom att bemöta deras behov.

Träningen

Vision: I Hammarby IF BTF ska man få träna efter sin egen ambitionsnivå oavsett ålder eller kön.

Bredd kontra elit

Vision: I Hammarby IF BTF spelar man för att ha skoj eller för att vilja bli bäst i världen.

Klubbtillhörighet och klubbanda 

Vision: Hammarby IF BTF ska verka för att fler, särskilt ungdomar, stannar kvar i klubben och utvecklas i bordtennis. Vi ska verka för att klubbandan successivt förbättras genom en positiv attityd och ett positivt språk. Föreningen ska vara en trygg miljö där medlemmarna visar hänsyn och tar hand om varandra.

Ideellt arbete

Vision: Hammarby IF BTF bejakar det ideella engagemanget hos klubbens medlemmar och verkar för att det frodas. Engagemanget är ett mervärde, och en grundförutsättning för att föreningen kan vara del av en frivillig social rörelse i Stockholm.

Ekonomi och administration

Vision: Hammarby IF BTF ska ha en god och sund ekonomi. Föreningen ska hantera sin ekonomi på ett effektivt sätt. Relevant kommunikation med medlemmar och representanter för olika arbetsgrupper är tydlig och genomförs strukturerat.

Uppdaterad: 13 SEP 2018 22:13 Skribent: Styrelsen för Hammarby IF BTF

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info