Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev 4


Nyhetsbrev 4

Terminsstart!!!

Nu är väntan över. Ni behöver inte längre stå och slå pingisbollen mot väggen hemma i vardagsrummet. Höstterminen drar igång! Alla tider, platser och gruppindelningar finns i bifogade dokument. Kolla igenom de så ni vet när ni tränar! Om man inte hittar sitt namn - hör av er till This is a mailto link

Prova på tjejdag

Den 18 augusti och den 25 kommer vi hålla i prova på dagar för tjejer. Alla tjejer är välkomna. Om ni vill veta mer om detta projekt - kolla hemsidan under fliken "tjejer". Där finns massa bilder, filmer och text. Man anmäler sig även till tjejdagarna där så se till att tipsa alla ni känner! Det finns även en bifogad poster som vi gärna ser att ni skriver ut och placerar någonstans så utomstående också kan ta del.

Bidrag

Som vi skrev om har den exklusiva "500 smashen" klubben startat och vi har redan fått ett par nya medlemmar! Vi hälsar välkomna till Sten-åke Marcusson, Familjen Thimon, Familjen Silver och Rolf Sundberg! Ni som vill visa extra stöd till HIF BTF kan gå in på hemsidan och läsa allt om hur man är med och bidrar för att bli medlem under "500 smashen" fliken.

Klubbväskor

Yasaka-Bag-Lago

Lago

Yasaka-Bag-Mira

Mira

Yasaka-Backpack-Zeno

Zeno

 

Vi kommer under terminsstarten ta emot beställningar på väskor med klubbmärket! HIF BTFs officiella klubbväskor! Om man är intresserad att köpa någon av dessa väskor med klubbmärket på så gör man det antingen genom att klicka HÄR eller på hemsidan och fylla i beställningsformuläret. Utdelning av beställd väska sker först efter att betalningen syns. Väskan till vänster heter Lago och till höger har vi Mira. Genom att köpa en väska bidrar du även till klubbens ekonomi.

Lago kommer kosta 350 kronor, Mira 220 kronor och Zeno 250 kronor (Zeno finns det bara ett begränsat antal av!). Riktigt snyggt sätt att representera klubben och skydda träningskläderna+racken! OBS! DETTA ERBJUDANDE FINNS NU BARA UNDER EN BEGRÄNSAD TID OCH KOMMER SEN INTE VARA MÖJLIGT ATT BESTÄLLA!

Tävlingar

Bordtennis precis som alla andra sporter är en sport man kan tävla i. Vi i Hammarby har vårt system hur man anmäler sig till tävlingar. Man gör det via hemsidan under fliken "tävlingar". Där finns ett stort antal olika tävlingar med möjlighet att läsa om varje tävlings speciella inbjudan samt anmäla sig via ett formulär till respektive tävling. Vi ser gärna att alla som vill tävla eller testa på ska få göra det! Och med alla så menar vi från nybörjaren till veteranen - oavsett ålder och spelstyrka.

Vad är det då som behövs för att tävla? En tävlingslicens. De kostar lite olika beroende på ålder:

Seniorer                             400kr (gäller för hela året, 1 juli 2013 – 30 juni 2014)

Ungdom (96-02)                 300kr (gäller för hela året, 1 juli 2013 – 30 juni 2014)

Ungdom (03 o yngre)          100kr (gäller för hela året, 1 juli 2013 – 30 juni 2014

(dock ska sägas att tävlar man bara i Sanktan och tävlingar i egna distriktet kan man lösa D-licens för 25:-) I licensen ingår olycksfallsförsäkring vid tävling. En normal tävlingsavgift ligger på 90 till 150 :- per klass.

Hur vet man vilken tävling man ska anmäla sig till? Om man är osäker kan man ALLTID fråga sin tränare om råd!

 

Kläder

hood

Något som går hand i hand med att tävla är att ha rätt matchdress på sig!

Men oavsett om du tränar, tävlar eller rentutav vill representera och se snygg ut - är HIF BTFs pingiskläder för dig! Vi har matchtröjor, vanliga t-shirts och några shorts kvar! Vårt senaste tillskott är "Limited Edition" hooden som när den väl är slut - kommer ta lång tid innan den blir inne på lager igen!

Så passa på nu till terminsstarten att skaffa hooden och annat du behöver!
Vill du veta mer exakt vad som finns? Kolla på hemsidan under fliken kläder.
Är du intresserad att köpa - hör av dig till This is a mailto link eller prata med din tränare.

 

 

Hjälp DIN klubb!

Vi behöver all hjälp vi kan få - vare sig det är om du kan baka till KM eller hjälpa till i styrelsen så är vi intresserade av hjälp. Vår klubb växer så det knackar vilket är jättekul! Men det innebär även mer arbete. Känner du att du kan baka? Eller arbeta med andra frågor inom klubben? Hjälpa till med tävlingsplaneringen? Oavsett vad - hör av dig till oss på This is a mailto link

 

Så nu sätter vi igång och kör 100 %!!! Vi syns i hallen!

Mvh

Hammarby IF BTF Styrelsen

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:04 Skribent: Daniel Gawin

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info