Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev 24/4


VÅR!

Alla vet väl vad det innebär?

Klubbmästerskapet är nära! Nästa söndag - det vill säga den 28:e är det dags för 2013 års klubbmästerskap! Har du inte anmält dig? Gör det NU på vår hemsida: www.hammarbybordtennis.se under fliken "KM 2013". Sista anmälningsdag är den 25 april.

Ny hallmöjlighet

Som de flesta kanske vet har Hammarby IF BTF fått en unik chans att hyra en lokal på 800 kvm i Slakthusområdet och göra denna lokal då till vår egen bordtennishall! Det ger oss möjlighet att växa och erbjuda fler träningspass. Men för att det ska bli verklighet behöver vi hjälp från er medlemmar! Vi har en arbetsgrupp som sysslar just med hallfrågan. Känner du/ni att ni vill göra en insats? Ju fler som hjälper till desto bättre! Hör av er till: info@hammarbybordtennis.se

Tjejsatsning

Vi håller på med ett projekt i Hammarby som handlar om att få fler tjejer att börja spela pingis. I dagsläget är det oroväckande få som spelar och vi vill ändra på det. Det gör vi bland annat genom att anordna "prova på" dagar för alla tjejer - gratis! Vi erbjuder då 4 timmar pingis med tränare plus mat och bowling. Nästa "prova på" dag för tjejer är den 5 maj. Om intresse finns - anmäl på vår hemsida under fliken "Tjejer".

Finalplats i Föreningens Hjälte!

Ni som följt oss på facebook har kanske sett vårt bidrag till Svenska spels tävling "Föreningens Hjälte". Idén är att föreningarna gör en kort film om varför just de ska vinna 25.000 kr och sedan får folket rösta! Vi är ett av tio bidrag som nu gått till final och vi behöver hjälp! Den 22 april kan man börja rösta på vilken förening som ska vinna. De fyra bidrag med flest röster vinner 25 000 var. Vi hoppas att ALLA kan lägga en röst på HIF BTF. Pengarna ska bland annat användas till tjejsatsningen! Nedan finns en länk till röstsidan!

https://svenskaspel.se/?pageid=/svea/foreningenshjalte/rosta

Sommarlovslägret

Vi anordnar ett sommarläger för ungdomar mellan den 15-19 Juni i Enskedehallen. Låter det intressant? Läs mer på vår hemsida under fliken "Läger 2012/13" och anmäl även där!

Vad kan du hjälpa till med? Vi behöver all hjälp vi kan få för att utveckla klubben! Det behövs allt från sponsorer till bagare under tävlingar! Stöd vår förening och våra ungdomar!

 

Daniel Gawin

Uppdaterad: 25 OKT 2013 16:47 Skribent: Dan Härdfeldt

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info