Hoppa till sidans innehåll

KM2013 - Inte att leka med! del 1


Dags för årets klubbmästerskap! Enligt tradition var spelhallen Brännkyrkahallen, en stor och rymlig hall med läktare!

Förra årets KM lockade till sig 165 starter vilket var då deltagarrekord. Detta år ökades startantalet med 2 vilket gav oss ett nytt rekord på 167 starter! Grymt kul att se!

 

Klockan 9:00 stängdes anmälan till pingisskoleklassen, Familjedubbeln, pojkar 14 och Mammacupen och KM var igång. Precis som förra året var cefeterian igång på morgonen men skillnaden var att denna gång fanns det korv från start vilket var mycket uppskattat.

Våra duktiga nybörjare startade sina matcher i pingisskoleklassen. Riktigt fint spel av alla tycker undertecknad (som håller i pingisskolegrupperna). Det var fina matcher med många långa bollar. Föräldrar till barnen hjälpte till med att döma och att hjälpa barnen med vem som skulle spela var och när. Stort tack till alla dessa engagerade föräldrar! Efter en tuff 5 sets final mellan Pelle Tolgraven och Victor Nordstrand stod Pelle som segrare! Gratulerar!

Något som de flesta kanske inte vet är att vi i Hammarby beslutat att precis som i folksamtalangen ska alla deltagare få medalj då för de flesta är detta deras första tävling.

 

 Pingisskolan

(Pelle Tolgraven - segrare i Pingisskolan)

 En annan klass som rullade på samtidigt som pingisskoleklassen var den ärofyllda familjedubblen. Det som skiljer familjedubbeln mot andra klasser är att den spelas i cupform och efter en lottning flöt dubblarna på i raskt tempo! Segrare för fjärde året i rad blev Emanuel Rosenthal med Lars Johansson (se bild nedan).

 dubbel

Denna gång var det familjen Sannemalm de besegrade i final och och familjerna Johansson och Thimon blev tredjepristagare.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:12 Skribent: Daniel Gawin

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info