Hoppa till sidans innehåll

Tillbaka i Örebro


Då bar det iväg till stan som är lik Stockholm med slott och vatten mitt i, igen, vi var där i höstas också - Örebro. Safir verkar gilla att spela hemma. Vi åkte redan på fredagen för att vara utvilade inför första matchen. På tåget spelade vi "Who becomes rich" som Maggan tipsade om - kul!

 

Lördag klockan tio, samtidigt som Melodikrysset men vad gör man inte för Bajen, började första matchen. Sen åt vi på ett snabbmatställe och kom igång med nästa match lite tidigare än utsatt.  Det var en träningsmatch mot ett lag från Gotland som åkt till fastlandet för att kolla motståndet inför eventuell anmälan nästa säsong. Vi visade hur det kan gå till i tvåan genom att vinna med 7-0. Sen vilade vi en stund på hotellrummet och såg Ida Ingemarsdotter vinna sitt första världscupsguld. Senare på kvällen blev det bio och "My week with Marilyn" - inte så bra som vi hoppats.

 

Damlaget efter segern mot BOO

Damlaget säsongen 2011/2012. 

 

Söndag klockan tio, dax igen för match, sen åt vi i den närliggande simhallens cafeteria så vi var snabbt redo för den sista matchen för denna gång. På tåget hem visade Monika Carina hur man spelar Wordfeud - också kul!

 

Hur det gick i seriematcherna?? Ja, det kan ni med fördel strunta i att beskåda på svenska bordtennisförbundets hemsida under division 2 damer Ö.

/Carina

 

För er som ändå vill veta resultaten så blev det tre snöpliga förluster – en mot den kinesiska föreningen Peng Da från Eskilstuna med 4-6 och två förluster mot Vrena IF med 3-6 båda gångerna. I matcherna mot Vrena tog Carina 3 singelmatcher i ena och 2 singelmatcher i andra. Den övriga segern togs av Monika. I matchen mot Peng Da tog Carina 3 matcher samt dubbelmatchen i par med Maggan. Hammarby ligger näst sist i tabellen med 3 inspelade poäng men glädjeämnet denna säsong är Carinas fina matchkvot om 17 segrar och 3 förluster.

/Kalle B.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:24 Skribent: Kalle Björklund

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info