Hoppa till sidans innehåll

Resultat


Sunnersta 2012 

Så var det dags för årets upplaga av Sunnerstasmaschen, vilket är den andra turnering upplands länet arordnar. Det började med att Malcolm väntade 10:45 i Gullmarsplan och då kom Fredrik Kjellander som var en hjälte under helgen och skjutsade oss ner till Sunnersta. Mycket pingis snack i bilen och en trevlig resa. 

Förmiddag: 

På förmiddagen spelade endast en deltagare från Hammarby i form av Per-Erik Svensson som ställde upp i HS4 men han åkte ut med två femsetsförluster och däribland möte han Ängbys Stefan Diös men det blev förlust med skiljeset. För Tom och Viktor i P10 gick det bra för Viktor Kjellander som faktis tog sig vidare till slutspelet och i poolen är värt att nämnas vinst i skiljeset mot talangfulle Philip Dillström från Bele Barkarby BTF numera känt som Järfälla BTF. Tom åkte tyvärr ut ur poolen men hade nog den tuffaste poolen av alla. Synd men lycka till i framtiden. I Slutspelet åkte viktor på Segeltorps Hampus Angebrant vilket är en bra spelare, men Viktor var nära. Förlust i första med 6-11 vinst i andra med 11-9, 12-14 och 10-12 riktigt nära i alla setten krävdes inte många returer bollar för att få en matchvinst, men fortsätt spela på som du gör nu!  

Eftermiddagen  

På eftermiddagen  spelade Malcolm, Tom och Viktor HS5, Per-Erik spelade HS3 och Jocke Jernberg spelade P14, samtliga blev utslagna i poolspelet förutom Malcolm som vann sin pool Dock värt att nämna i poolspelet var Viktor Kjellanders match mot Sunnersta killen Harrison Vrbanjac, denna kille hade 1240 Viktor fick hela 52 poäng. Malcolm vann första omgången i HS5 med 3-0 över Peter Brorsson och förlorade i kvartsfinal med 1-3 i sett Alve Kjellström från BTK Telje fast han vann sen hela klassen så Malcolm va inte så ledsen över den förlusten. 

Malcolm tackar för en riktigt trevlig helg i Sunnersta och på återseendet

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:28 Skribent: Malcolm Frohm

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info