Hoppa till sidans innehåll

Så här gick det


Under lördagen blev det många fina resultat för Hammarbyarna!

 

Emanuel var den första från Hammarby ut idag och han skulle spela pojkar 11, och där började det riktigt bra då han vann sin pool, andra medlemar från klubben som var med var Viktor Kjellander och Tom silver som alla tog sig vidare ur poolen. I 1/8 började det med en hammarby åttondel, Emanuel mot Viktor Kjellander. Här spelade Emanuel ut mest och takitiskt och vann med 3-0 i sett. I kvartsfinalen fick Emanuel möta Tom och här vann Emanuel med 3-0 också. Lite tråkigt att få möta sina egna lagkamrater, precis dessa tre spelar i samma st.erikscuppslag. Då var det dags för Emanuel att spela semifinalen här fick Emanuel möta Enegård Hall Fred från Boo KFUM och här vann Emanuel med hela 3-2 i sett. det började bra 11-9, sen kom det jobbiga andra settet 5-11 men Emanuel spelade på bra och så här slutade matchen 11-5, 9-11, 11-5. I finalen väntade Klingspor-Mattsson Robert från Norrtull och det blev en jämn femsettare men tyvärr vann norrtullaren i skiljesett. 11-8, 11-8, 5-11, 7-11, 9-11. Men Emanuel var fortfarande glad då han fått många priser. Värt att nämna är att senare på eftermiddagen så lyckades Emanuel komma på delad åttonde plats i pojksingel 13 och fick en godispåse i pris!

 

För Michael Tran blev det en riktigt fin insats, då han lyckades ta sig hela vägen till final, med många fina härliga matcher på vägen. Det började bra då han vann sin pool ganska enkelt enligt han själv. I slutspelet fick han börja i 1/8 där väntade motståndaren Ville Stenström där vann Michael med siffrorna 11-1, 11-2, 11-9 en ganska enkel seger då även motståndaren inte riktigt klarade av att Michael var mycket bättre. I Kvatrsfinal väntade Bohman Samuel från Järna SK där blev det en 3-1 vinnst med följande setsiffror: 9-11, 11-3, 11-3, 11-6. Sen kom semifinalen och nu börjar klassen bli ganska tuff här väntade Hammarfeldt David från Ekerö, här vann Michael med 3-2, settsifrorna såg ut så här: 12-10, 11-13, 11-6, 3-11, 11-8. I finalen blev det tyvärr torsk mot långnabbaren Lucas Klingmo men en välspelad final med många fina bolldueler så blev det förlust med minsta marginal, 2-3. Settsiffrorna såg ut på följande sätt: 9-11, 11-7, 11-13, 11-8, 9-11. Men en välspelad turnering för Michael och pappa Joseph var riktigt nöjd med hans insats.

 

Michael Tran

Michael Tran kom på andra plats i pojkar 9 

 

Till sist idag var det dags för Herrsingel 3 våra tappra hammarbyare var Mattias Drotz, Tommy Meyer, Mats Larsson och Anton Hillerström. Det gick bra för alla men endast Mats åkte ut ur poolen. I slutspelets första gång överlevde Tommy och Mattias men inte Anton som nu blev utslagen. I kvartsfinalen slog Mattias Johan Holmdhal och Tommy en spelare från Hudviksval. I semifinalen vann Tommy mot Viggo kippel från Spårvägen med 12-10 i skilje, stark insats! medans Mattias åkte ut i semin mot Jakob Thorell. I finalen lyckades inte en trött Tommy vinna utan förlust i skiljesett! Mattias och Tommys mål har varit när de tävlar i HS3 samtidigt ska de mötas i final, förra gången gick Mattias till final och Tommy åkte i semin idag blev det tvärt om, tredje gången gillt får det bli nästa gång!

 

Enig2011 bild3

 Tommy Meyer kom på andra plats i herrar 3 och Mattias Drotz på tredje!

 

Söndagen

Idag var det ungdomarna som visade hur man skulle spela pingis! Våra representanter var Tom Silver, Viktor Kjellander och Simon Götherström. Dessa tre spelade på bra pingis i poolerna och kom till slutspel, dock tog det slut där för de flesta, alla tre åkte i första omgången. En riktigt tuff pojkar 12 turnering. I pojkar 13 hade vi Emanuel, Felix och william på plats, de alla spelade på bra men för vissa gick det bättre än andra. Felix åkte i slutspelet mot Jacob Dihlström som är en riktigt svår motståndare. Emanuel spelade på bra och gjort det hela helgen, tog sig vidare till slutspel i pojkar 13. För Fredrik Bjälå Ursäter gick det också bra vidare på seträkning i poolen efter relativt stabilt spel!

 

Helgen blev välspelad av många hammarbyare och underhållande för Malcolm som var på plats båda dagarna och hjälpte till. Helgens match måste varit mellan Viggo Kippel och Tommy Meyer då Tommy vann med minsta marginal, en riktigt underhållande match.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:14 Skribent: Malcolm Frohm

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info