Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hammarbys framtid är dess ungdomar"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hammarbys framtid är dess ungdomar


Ängbys vinterpool är en stor tävling som vanligtvis lockar många spelare och spelas över flera dagar. Så var det även i år. Tävlingen spelades 28-30 januari, och spelare kom hela vägen ifrån Lyckeby, Ovansiljan, och… Kina. Hammarby IF BTF deltog naturligtvis i tävlingen, denna gång med 10 spelare. Där fanns spelare som endast deltog i seniorklasserna (P-E Svensson, Per Larsson, och Anders Renöfeldt), spelare i ungdomsklasser (Adam Wuilmart, Jesse Feng, Robin Stojanovic, Love Bergsten, Molly Röle, och Fredrica Dufvenheim), och så en modig ungdomsspelare som tog sig an både vuxen och ungdomsklasser (Paul Wuilmart).

Vi gratulerar Fredrica

Ängbys vinterpool är en tävling med mycket hög nivå på deltagarna, och det krävs prestationer för att komma långt i klasserna. På just den här tävlingen var det Fredrica som levererade den största prestationen när hon gav Hammarby sin första tjejklassvinst, och klubbens andra ungdomsklassvinst. Med sin fantastiska matchcoach Molly Röle vid sin sida tog hon hem segern i F9. Vi gratulerar Fredrica till segern.

Stor insats av Jesse Feng

Men det fanns fler ungdomar i Hammarby som levererade. Till exempel Jesse Feng, som tog sig till kvartsfinal i P11 där han mötte den hårt loopande Douglas Lundberg. Jesse fick med sig ett set, men Douglas vann matchen. Även i P10 hävdade sig Hammarby bra, där Robin tog sig till åttondel, och Love upp till kvarten. Hammarbys framtid finns bland våra ungdomar.

Stort tack till alla som kämpade i Ängbys vinterpool

Bland spelarna i H klasserna var det Anders Renöfeldt som nådde längst med en semifinalplats i H5 På vägen slog han Johannes Rosing, och väl framme i semin ställdes han mot Oscar Mårtensson i en ganska jämn match som gick till skilje. Vi lyfter på hatten för Anders och hans semifinal plats i H5, och till alla de andra hammarbyarna som var med och kämpade i Ängbys Vinterpool.

 

Inga nyheter är skapade

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info