Hoppa till sidans innehåll

Till semi men inte längre...


Det var gott om hammarbyspelare när H4-klassen avgjordes i Tyresö under lördagen. Centrum Smashen var som vanligt bra organiserad och trivsam, och inte mindre än var femte spelare i H4 spelade för vår klubb. Richardos och Esbjörn lyckades inte ta sig vidare från sina pooler, men för övriga spelare gick det bättre.

Henrik Nordström och Anton placerade sig liksom undertecknad tvåa, medan Mats dundrade genom sin grupp som klar etta. Henrik mötte i sin åttondel Söderhamns Linn Millbert, och plockade hem första setet, men tappade tyvärr de tre följande. Anton tampades med å sin sida med Jesper Millbert, och tog sig riktigt nära i andra och tredje set, men förlorade ändå i tre raka.

I sin åttondel mötte jag den unge Jacob Dillström från Järfälla, som visserligen tog två set, men i längden inte orkade stå emot antigummit. I kvarten väntade Kärrtorps Mikael Östman, som tog raka set, där stadigt minskande vinstmarginal inte hjälpte er skrivande hammarbyare.

Mats tog sig förbi Visbys Elin Schwartz med 3-1 i åttondelen, och Norrköpings Ulf Emilsson med 3-0 i kvarten. I semifinalen väntade Malcolm Frohm från Spårvägen som vann de jämna seten, vilket innebar respass för hammarbysluggern. Frohm vann sedermera klassen.

I Pojkar 14 spelade Kristoffer Smulter fint i gruppspelet, men gick på pumpen i åttondelen mot Asker Davidsson från Spårvägen (vars ovana att besegra hammarbyare gärna får ta en ände!) i en match där Kristoffer inte riktigt fick sitt vanligtvis fina spel att stämma helt. Bättre lycka nästa gång!

Allt som allt en hyfsad lördag för de närvarande hammarbyarna!

Uppdaterad: 17 FEB 2014 20:43 Skribent: Per Larsson

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info