Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering om A-laget och BoPs A-lag!


Albin Jorenbo:

Kommande helg så spelar Hammarbys A-lag sammandrag i Division 2. Första sammandraget var en tung historia som präglades av skador och inryckande reserver. 4 av 8 poäng spelades ändå in och laget är just nu på en fjärdeplats i tabellen.
I helgens sammandrag så kommer man att möta 3 av dom lag som ligger bakom i tabellen och det är därför av yttersta vikt att prestera och hålla seriekonkurrenterna bakom. Lyckas man med det så är nästa års division 2 plats så gott som säkrad.
Värt att notera är att i det här sammandraget så flyttas Albin "Flibben" Jorenbo upp för debut i A-laget.

Hammarby BoPs A-lag (Farmarföreningens A-lag, i realiteten Hammarbys B-lag) har börjat sin säsong i division 3 väldigt starkt och har tagit 5 av 6 möjliga vinster! Inför säsongen så gick snacket mest om huruvida man skulle kunna klara sig kvar.
Flera i laget har valt att öka träningsdosen och även börjat tävla mer individuellt, något som gett bra resultat. För tillfället så ligger man 2:a i tabellen bakom en poäng bakom Tyresö. I helgen så möter man Boo KFUM, en match som på förhand bara ska vinnas. Tyvärr så är lagets bäst presterande spelare Mattias Drotz inte tillgänglig för spel och Albin är uppkallad till A-laget. Man anser sig dock ändå ha goda chanser till vinst där både stabila Mats Hagenblad och Kristian Korsgaard finns tillgängliga för spel.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:14 Skribent: Daniel Gawin

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info