Hoppa till sidans innehåll

Julavslutning 2012


Liljeholmshallen var full av god stämning denna decembersöndag. Fyra klasser skulle spelas, och föreningens ungdomar (och deras småsyskon!) dominerade lokalen. Näten var dekorerade, fikat var billigt och gott, och det spelades många varianter av pingis.

026

När Äpplet och J-O plötsligt dök upp i hallen, och bad att få låna två bord för att träna höjdes stämningen ytterligare, och många passade på att få autografer och bilder på pingislegenderna, som ju som många vet har lite hjärta för vår fina klubb.

010

008

009

 

Många passade på att testa pingisroboten. Undertecknad kan intyga att den ger riktigt bra träning – en riktigt fin tillgång för klubben!

005

025

 

Pingisskoleklassen spelades i en pool med åtta spelare, vilket gav många roliga matcher för deltagarna.

012

 

Vann gjorde Herbert Strömberg, med Anton Augustsson-Garphage på andra och Pelle Sunnerstedt på tredje plats.

016

 

Även föreningens föräldrar spelade mot varandra, och här blev det hård kamp och mycket prestige!

006

 

Nisse Lagerbäck vann, följd av Anna-Karin Bergling på andra plats, och David Bergling på tredje.

017

 

På eftermiddagen spelades de sista två klasserna, nämligen den öppna klassen, och den klassiska skinkcupen. Som många säkert redan vet får man i skinkcupen spela med vad som helst utom ett pingisracket. Som vanligt dök en del upp med böcker, mobiler, plastlock och grytunderlägg i högsta hugg, men mina favoriter var osthyveln och det lilla keyboardet…

020

029

022,

Vann klassen gjorde Alexander Alstermark med sin mobil i högsta hugg!

Den öppna klassen dominerades av Peter Mikaelsson, Michael Tran och Alexander Alstermark. I finalen möttes till sist Peter och Alex i en femsetare som såg ut att gå Alex väg, efter att han tog ledningen med 2-0 i set, men Peter kom tillbaka och lyckades ta de tre sista seten, där siffrorna i sista vittnar om hur jämt det var: 15-13 till Peter!

Lägg märke till åskådaren på bästa plats!

036

038

041

 

Det blev en härlig avslutningssöndag för föreningen. I vår väntar klubbmästerskapen, där vi kan se fram emot lika god stämning och det bästa klubben kan visa upp av pingis!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:12 Skribent: Per Larsson

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info