Hoppa till sidans innehåll

Hammarbys träning är igång


Så var höstens träning igång igen. I Hammarby IF BTFs hjärta, Enskedehallen. Full aktivitet och många sporrade unga och vuxna. Det var Ungdom 3, Ungdom 1, Tävlingsgruppen, och A/B lagen som hade pass på måndagen. Här fanns ungdomar som tränat mycket under sommaren och redan spelat några tävlingar, ungdomar som har varit med på flera olika läger, och ungdomar som använt sommaren till rekreation. Alla hade de en svår abstinens gemensamt, en pingisabstinens.

 

Hallen blev snabbt snabbt full, men Hammarby hade fått några gäster ifrån andra klubbar som var nyfikna på klubbens träning den första dagen, och det går det ju inte att säga nej till. Hur skulle det se ut, om klubben inte levde upp till Hammarbys rykte om gästfrihet. Så Anders Ylitalo fick organisera något bord till och tränga ihop spelarna lite. Och alla fick till slut träna så att det förmodligen kändes ordentligt dagen efter.

 

Under passen kunde Anders inspektera sina styrkor, och man kunde höra förnöjda kommentarer i stil med: “din backhand har blivit grymt mycket bätre under sommaren”, och “du har börjat dra bollarna så snabbt så jag hinner inte se dem”, och “jag hörde att du kämpade bra i Malmö”. När det sista ungdomspasset var över började seniorerna ifrån A och B laget samlas i hallen. Även de mycket träningssugna efter sommaren.

 

Det förra året var det bästa i klubbens korta som Hammarbyklubb. Men när man stod och tittade på alla spelarna som var där och kände hur koncentrerade de var på övningarna, och hur kul de hade tillsammans, och hur bra grupperna tränade. Då kunde man inte annat än förvänta sig att det här året blir ännu bättre.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:00 Skribent: Anders Götherström

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info