Hoppa till sidans innehåll

Sommarlägret


C3PO spelar bordtennis

Den 11:e och 13:e juni var det dags för Hammarbys säsongsavslutande läger. Den här gången organiserades lägret som ett uppsamlingsläger för alla spelstyrkor och åldrar, så länge man var ungdom. Och de tretton deltagare av kött och blod som kom till lägret spände över sex år, från 02or till 96or. Men lägret hade även en cybernetisk 14:e deltagare, en Newgy robot. Och även om första dagen var vikt för teknikträning fanns där rum för en dubbeltävling (som dubbelparet Leila/Felix spelade hem).

 

Tränarna visar kvalitet på det gröna fältets schack

Eftersom hallen var stängd på pingstdagen så togs träningen upp den 13:e, då lägertränarna Anders Ylitalo och Leila Suvanto mycket nöjt kunde notera att teknikträningen hade gett resultat. Även denna eftermiddag fylldes med tävlingar av olika slag, och inte minst en robottävling (som William Johansson vann), och en fotbollsmatch i samband med lunchen, där tränarna fick visa sina kvaliteter i de olika lagdelarna (Anders som en mycket offensiv kraft, och Leila som lägrets bästa målvakt). Vi får hålla koll på våra tränare nu, så de inte blir rekryterade av Hammarbys fotbollssektion.

 

Malcolm Frohm bekänner färg i sin nya klubb

Lägerturneringen spelades på eftermiddagen, och där var det mycket jämt. Efter spel i en 5-pool och seträkning visade det sig dock att David Söderling stod som segrare bland de yngre spelarna, medans Isak Olofsson och Calle Carlsson kom på en god 2:a och 3:e plats. Bland de lite äldre spelarna var det Hammarbys nytillskott Malcolm Frohm som gick hem med lägrets 1:a pris, medans William Alstrin kom på 2:a plats och Richard Götherström på 3:e.

 

Sista rycket innan sommaren

Tretton Hammarbyare är nu redo att möta sommaren efter några dagars slipning på sin teknik. Vi önskar dessa en mycket bra sommar, och vi tackar också Leila Suvanto, som sponsrade hallhyran, och Mika Ylitalo, som såg till att ungdomarna fick den kost de behövde under lägerdagarna.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:00 Skribent: Anders Götherström

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info