Hoppa till sidans innehåll

Damlaget i Örebro


Så var det dags för Hammarbys damer att göra entré i division 2 östra. Målet var Örebro. Vi var ute i god tid på centralen men två minuter innan tåget ska gå upptäcker vi att vi är på fel perrong. Vi hann!

 

Första dagen mötte vi Vrena IF.  Där såg Monika och Carina till att vi fick två segrar men Vrena IF avgick till slut med segern, 6-2. På kvällen gick vi runt i centrum och tittade bland annat på "Big Yellow Rabbit".  Precis som namnet låter så är det en stor gul kanin mitt på torget. Konst. En del säger att det är det värsta som hänt i Örebro, en stor kanin med röven upp mot Nicholaikyrkan. Vi tyckte dock att det var ett pittoreskt inslag.

 

Div2 örebro

Damlaget poserar framför "Big Yellow Rabbit" 

 

Andra dagen mötte vi först Linköping PK. Där blev det 6-1 till serieledande Linköping. Carina såg till att vi fick en seger. Sista laget vi mötte var BTK Safir B. I den matchen blev det 5-5. Där vann Monika och Margareta i dubbel och i singel vann Margareta och Carina. Många av matcherna var jämna och det gav mersmak. Sen var det dags för Monika, Carina och Margareta att åka hem till Stockholm.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:12 Skribent: Margareta Florestedt

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info