Hoppa till sidans innehåll

TRÄNINGEN FÖR SENIORER FORTSATT STÄNGD

14 DEC 2020 22:09
Ännu finns ingen möjlighet att öppna träningen för föreningens seniorer. Det konstaterade styrelsen i Hammarby Bordtennis på sitt möte under måndagen. Däremot kan ungdomar 16 - 20 år börja träna igen med omedelbar verkan.
  • Uppdaterad: 14 DEC 2020 22:09

Från den 14 december gäller nya allmänna coronaråd från Folkhälsomyndigheten. Råden öppnar upp möjligheter även för seniorer/vuxna att under vissa förutsättningar delta i organiserad träning. 

Föreningens möjligheter för detta styrs dock av ett besked från Stockholms stads idrottsförvaltning som kom förra veckan och som gäller från den 14 december:

Det är fortsatt möjligt för föreningar att bedriva verksamhet för barn upp till 15 år både inom- och utomhus. Det är möjligt att boka föreningsaktiviteter för unga i åldern 16-20 år, men vi rekommenderar starkt att verksamheten bedrivs utomhus. Verksamhet för vuxna är fortsatt inställd och inte möjlig att boka på stadens anläggningar.

Eftersom samtliga de fyra hallar vi utnyttjar är kommunala finns tills vidare ingen möjlighet att starta träningen för seniorer. Däremot kan våra ungdomar i åldern 16 - 20 år återgå i träning eftersom det inte finns någon praktisk möjlighet att bedriva verksamheten utomhus.

All tävlingsverksamhet och allt seriespel är i princip satt på paus tom 31 januari. Styrelsen följer naturligtvis utvecklingen noga vad gäller möjligheterna till träning, tävlingar och seriespel.

 

Skribent: Nils Odén
Epost: hifbtf+This is a mailto link

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: This is a mailto link

Se all info