Hoppa till sidans innehåll

START FÖR TRÄNING I PINGISSKOLOR OCH UNGDOMSGRUPPER

22 JAN 2021 22:19
Nya besked från regeringen och kommunen gör att vi nu kan starta pingisträningen igen för pingisskolor och för deltagare i ungdomsgrupper födda 2005 eller senare. Äldre ungdomar och seniorer får ge sig till tåls ett tag till.
  • Skapad: 22 JAN 2021 22:19

Vi startar med ungdomsgrupperna redan på måndag med träning i Enskedehallen och Farstahallen. Pingisskolorna startar i vanlig ordning lite senare med lördagen den 30 januari som första dag. Samtliga ungdomsgrupper och pingisskolor kommer att få kallelser med all nödvändig information till sitt första träningstillfälle.

Träningstider och tränare är med något undantag desamma som förra terminen för alla ungdomsgrupper och pingisskolor. Till nyheterna hör att vi lagt ned en av ungdomsgrupperna i Enskedehallen och ersatt den med  två pingisskolor varav en särskilt för flickor.

Det som nu är beslutat om att öppna kommunens idrottsanläggningar gäller i första hand till den 7 februari. "Därefter görs nya överväganden sett till besked från myndigheter och aktuellt smittläge i regionen", skriver idrottsförvaltningen i sitt mail.  

Men vi hoppas naturligtvis att vi ska kunna fortsätta träningen även efter 7 februari och kommer nya besked så tar vi ställning till dem då.

 

                                          

Skribent: Nils Odén
Epost: Adressen Gömd

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info