Hoppa till sidans innehåll

Spela Bajen Cup Höst!

01 SEP 2021 11:36
Den sista helgen i oktober, 30 - 31/10, arrangerar Hammarby Bordtennis för andra gången tävlingen Bajen Cup Höst i Liljeholmshallen.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 11:36

Bajen Cup arrangeras två gånger om året och är Hammarby Bordtennis breddtävling. Det innebär att den främst riktar sig till yngre, mindre erfarna spelare som kanske inte tävlat förut.
Bajen Cup är en möjlighet för sådana spelare, som deltagare i våra pingisskolor och ungdomsgrupper, att pröva på att tävla "på riktigt" för första gången.
I kommande Bajen Cup Höst spelas samtliga klasser i poolform med bäst i fem set. Anmälningsavgiften för ungdomsklasser är 130 kr och för maxklasser 170 kr. Tävlngen är sanktionerad av Bordtennisförbundet som en C-tävling.
Inbjudan med mer information finns under rubriken "Tävlingar" på denna hemsida. Där finns också ett formulär där du som är medlem i Hammarby Bordtennis anmäler dig till tävlingen.
OBS! Du som är medlem i någon annan förening ska inte anmäla dig till tävlingen via denna hemsida! Du ska istället anmäla dig till den egna föreningen som sedan skickar in din anmälan, tillsammans med andras, till Hammarby Bordtennis.
Skribent: Nils Odén
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info