Hoppa till sidans innehåll

Fortsatta restriktioner för kommunens pingishallar

05 MAR 2021 17:54
Kommunen har givit besked att restriktionerna för idrottshallar och anläggningar förlängs till den 21 mars. Det innebär att pingisskolor och ungdomsträning kan fortsätta i första hand två veckor efter pausen under sportlovet.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2021 17:54

- Nu är beslutat fattat för den kommande tvåveckorsperioden. Organiserad föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare kan fortsatt bedrivas i våra anläggningar. Beslutet gäller till och med söndag 21 mars 2021. Därefter görs nya överväganden sett till besked från myndigheter och aktuellt smittläge i regionen, skriver kommunens  idrottsförvaltning i ett mail till alla föreningar som bokat tid i kommunens idrottsanläggningar.

För föreningens seniorer innebär detta fortsatt väntan på att träningen ska kunna återupptas.

I mailet konstaterar förvaltningen att en tredje våg av smitta nu är ett faktum:

- Det är avgörande och viktigt att ha kunna hålla avstånd mellan varandra. Är man sjuk stannar man hemma. Föräldrar/medföljande är inte med i lokalen. Detta är särskilt viktigt under nästa vecka när många kommer tillbaka från sina sportlov.

Liksom tidigare kommer omklädningsrummen inte att vara tillgängliga i idrottsanläggningarna. Dusch och ombyte ska ske hemma. Pandemilagen sätter enligt förvaltningen stora begränsningar för hur många man samtidigt får vara i omklädningsrum och duschutrymmen, och därför behöver dessa hållas stängda.

Skribent: Nils Odén
Epost: hifbtf+This is a mailto link

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info