Hoppa till sidans innehåll

ALL TRÄNING STÄNGD

20 DEC 2020 20:22
Efter nya besked från regeringen och Stockholms stad är all träning inom Hammarby Bordtennis inställd under den närmaste månaden.
  • Skapad: 20 DEC 2020 20:22

Från och med söndagen den 20 december är all icke nödvändig verksamhet inom kommunen inställd, i första hand tom lördagen den 24 januari. Beslutet, som kom efter en stark rekommendation från regeringen till kommuner och regioner, innebär bland annat att alla idrottshallar är stängda under denna period vilket omöjliggör all pingisträning.

De sista träningarna för säsongen fick därmed ställas in. En annan konsekvens är att de planerade öppna träningarna på söndagarna under jul- och nyårsledigheten och pingislägret 4 - 6 januari också är inställda.   

Vi vet idag inte när föreningen kan komma igång med träningen igen. Förhoppningsvis efter den 24 januari för ungdomsgrupper och pingisskolor, mera oklart när det gäller seniorträningen.

Men viktigt att redan nu påpeka är att alla som tränat med oss under hösten och betalat träningsavgift är garanterad plats i samma grupp som tidigare när träningen kommer igång. Det går också för icke medlemmar att fortsatt göra intresseanmälningar för spel i föreningen.

Bordtennisförbunden har ännu inte hunnit ta ställning till de nya coronabeskeden. Det senaste som sagts är att all tävlingsverksamhet och allt seriespel är satt på paus tom 31 januari enligt besked både från Svenska Bordtennisförbundet och Stockholms Bordtennisförbund.

 

Skribent: Nils Odén
Epost: hfbtf+This is a mailto link

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: info@hammarbybordten...

Se all info