Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Benny Nilsson

Benny Nilsson

Tränare

Benny kommer ursprungligen från Skåne, och har spelat pingis aktivt från det han var 4år tills han var 18. Började då som tränare i KFUM Kristianstad. I Stockholm har han jobbat som tränare i Ängby SK innan han i Aug-16 började hos Hammarby IF BTF.
Han har även gått tränarlinjen på Bosön Folkhögskola (Lidingö).

Han största meriter som spelare är SM silver i dubbel, och på lag SM i singel har han som bäst kommit 3a i pingisiaden och 5a i P14 SM.

Benny nås på: This is a mailto link

 

Pontus Johansson

Tränare

Pontus kommer ursprungligen från Dalarna, Ovansiljans btk.

Började när jag var 9 år avslutade satsningen vid 18 års ålder. Fortfarande aktiv i div 1 för Falun. Tränare i ovansiljan och för team dalarna. 
 
Största spelarmerit - junior sm brons i dubbel.
 
Flera gånger DM mästare i dalarna/värmland.

Pontus nås på: This is a mailto link 

 

Linus Pettersson

Började spela pingis vid 13 års ålder, i Vik-47. Med en väldigt hög träningsmängd gick utvecklingen fort och jag fick snabbt upp ögonen för att hjälpa till att lära ut allt jag kan om pingis. Började som assisterande-tränare när jag var 15 år och har sedan dess haft som mål som tränare att förmedla glädje och kunskap med pingisen som verktyg, samt självklart att utveckla nya spelare! Har sedan år 2016 både spelat och varit tränare för Hammarby.

Michael Corsini

Började spela pingis för ungefär 11 år sen och är idag 22 år gammal. Började spela i IFK Lidköping men startade sedan upp klubben Lidan BTK. Flyttade hit till Stockholm för två år sen och började direkt till att vara spelare och tränare i Hammarby trots att jag var inne att sluta med det. Men vad gör man inte för att uppfostra framtidens lirare? Min ambition som tränare är att få mina spelare att kunna uppnå sin potential och ha kul. Vid sidan om pingisen studerar jag Sport Managementprogrammet på GIH och Södertörns Högskola. Vill ni följa mer om mitt liv och mina åsikter så kan ni läsa dem på http://www.pingisforum.se/blogg2/

 

Isak Levin

Jag heter Isak Levin och är 15 år. Jag har spelat pingis i 7 år och har varit tränare i ett år. Jag går i första årskursen i Nackagymnasiet, naturvetenskapliga linjen. På min fritid tycker jag om att vara med vänner.

Tom Silver

 

Jag började spela pingis i Hammarby 2011. Tränade och tävlade mycket under fem års tid, både nationellt och internationellt.

Certifierad nivå1-tränare, har gått SISU:s kurser; Plattformen och GTU-1 samt Svenska Bordtennisförbundets Ungdom-1 kurs. 

Har arbetat som tränare sedan början på 2016, en fast dag i veckan samt inhopp vid behov och på läger.

Går på Internationella engelska gymnasiet.

Uppdaterad: 15 SEP 2018 15:30 Skribent: Mikael Andersson

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: This is a mailto link

Se all info