Hoppa till sidans innehåll

Linnea Johansson vann brons i stortävlingen ÄNGBY INTERNATIONAL 2018!

03 NOV 2018 22:48
Youth Girls 15
  • Uppdaterad: 03 NOV 2018 22:48

Efter höstlovet som säkert är roligt för de som är lediga är det dags för Ängbys stortävling: Ängbys International 2018.

Den årliga tävlingen har under många år varit en av de största Svenska tävlingarna för ungdomar. Praktiskt taget alla bra ungdomsspelare från Sverige ställer upp. Det kommer även många spelare från andra länder som tar sig till Stockholm enkom för att denna tävling.

Linneas klass är:
Youth Girls 15

Linnea börjar med att möta en tjej från Norge som innebar en del problem men Linnea har bra fokus vinner i tre raka set. Hon får sen möta den seedade spelaren Selma Zetterling från Eskilstuna BTK som Linnea känner mycket väl. De har ställt upp i lagtävlingar tillsammans och även möts flertalet gånger i olika turneringar. 

Denna kväll är Linnea för stark och vinner med 3-2 i set! I kvartsfinal får hon möta Nurga Raili från Estland som blir en lätt match från en storspelande Linnea som vinner med 3-0.

I semifinalen väntar Nomin Baasan. Normin har vunnit mycket i sin än så länge korta men mycket medaljrika karriär.  Idag var Nomin för stark och Linnea förlorar tyvärr med 0-3 i set.

Linnea tar alltså brons i storturneringen Ängbys International 2018!

Undertecknad hade aningar om Linneas form när han fick äran att ta emot servar slagna av Linnea(samt extra motion från att plocka upp bollarna från golvet. Tack!) vid träningen i Liljeholmen.

Hammarbys huvudtränare Benny var väldigt nöjd med Linneas insats idag och det lär komma fler match-vinster framöver i DM och Östsvenska Mästerskapen.

Skribent: Mikael Andersson
Epost: Adressen Gömd

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: This is a mailto link

Se all info