Hoppa till sidans innehåll

Stark helg av Hammarbys damer

25 NOV 2018 21:32
Rapport från Selma Inde
  • Uppdaterad: 25 NOV 2018 21:32

I helgen spelades division II i Vällingbyhallen. Kl 10 samlades Moa, Molly och Selma i hallen för att värma upp. Första matchen var mot Västers BTK. Motståndet var tufft, men det spelades många bra och jämna matcher. Slutresultatet blev 6-1 till Motalalaget, men hoppet hos Hammarbys spelare var fortfarande kvar. I och med den jämna poängställningen i matcherna, kändes det inte omöjligt att ta Eskilstuna i omgång.

Moa och Molly laddar inför första matchen.

Moa och Molly laddar inför första matchen.

 Molly och Moa börjar i dubbel mot Västers BTK.

Molly och Moa börjar i dubbel mot Västers BTK.

I omgång två var det dags att möta Eskilstunas BTK B. Endast två spelare var med, vilket innebar att Hammarby redan ledde innan spelet ens hade börjat. Här var spelet otroligt jämt. Matcherna gick ofta till ett femte set och det var riktigt små marginaler som avgjorde. Slutresultatet blev dock 6-4 till Eskilstuna, men sammanfattningsvis: en hedersam förlust för Hammarby och nästa gång tar vi dem!

Molly

Molly Selma

Molly spelar 10-10 i andra set mot Elsa Zetterling. Tyvärr slutade matchen med att Elsa vann med 3-1, men väldigt bra spel.

Söndagens matcher blev succé för Hammarby. Matcherna mot Team Jämtland inleddes starkt där Selma och Moa vinner sina första matcher med god marginal. Segrarna fortsätter tills Molly förlorar en jämn match mot Team Jämtlands bästa spelare. Moa möter senare den vassaste tjejen och spelar också jämnt. Det står 2-2 och motståndaren leder med 8-0 i sista set, men Moa ger inte upp och vinner så småningom boll för boll – och till slut matchen.

Seger

Glada hammarbyare efter jämna matcher mot Team Jämtland och helgens första vinst!

I andra omgången var det dags för säsongens andra möte mot Ängbys B2-lag. Här hoppade Emelie in istället för Selma. Hammarbys tjejer spelade nästintill felfritt och körde över Ängby, 6-0!

Sammanfattningsvis var helgens spel riktigt bra. Förlusterna under lördagen var snarare peppande än sura i och med att det var så starka prestationer. Nästa omgång blir borta i Östersund, då ger vi järnet!

/Selma Inde 18-11-25

Glada tjejer

Moa

Skribent: Selma Inde
Epost: Adressen Gömd

 

foljosspafacebook200x62

 

Postadress:
Hammarby IF BTF - Bordtennis
C/o Johansson, Ralångsvägen 3 lgh 1002
12050 Årsta

Besöksadress:
Enskedehallen, Simlångsvägen 20
12039 Årsta

Kontakt:
Tel: 0735025784
E-post: This is a mailto link

Se all info